Videnskaben bag Sensodyne Rapid Relief

SÅDAN LINDRER DU SMERTEN VED FØLSOMME TÆNDER PÅ BLOT 60 SEKUNDER

Her hos Sensodyne er det vores opgave at undersøge årsagerne til følsomme tænder for virkelig at forstå, hvordan vi lindrer dem. Der kan opstå følsomhed, når den bløde, indvendige del af tanden, kaldet ’dentin’, eksponeres og afslører små huller, kaldet tubuli. Når du spiser noget, såsom kold, varm eller syrlig mad, farer der signaler ned i disse tubuli og irriterer nerven indeni i tanden. Det kan resultere i en øjeblikkelig, kortvarig isning.

 

Så meget som 1 ud af 3 mennesker lider af følsomme tænder, men kun 1 ud af 3 patienter behandler det. Derudover fortæller 70 % af patienterne, at følsomheden fjerner fornøjelsen ved at spise og drikke, og mange finder på omveje til at undgå smerten. Det kan omfatte at undgå visse typer mad og drikke, spise og drikke i den ene side af munden, dække tænderne med tungen, ændre børsteteknik og have et tørklæde over munden, når det er koldt.

Men der er ingen grund til at lade isninger styre din hverdag. Der findes en nem og effektiv løsning, der kan klare problemet en gang for alle. Sensodyne Rapid Relief er en ny tandpasta, som giver klinisk dokumenteret lindring og langvarig beskyttelse af følsomme tænder på blot 60 sekunder ved tandbørstning to gange dagligt.


DEN VIDENSKABELIGE FORKLARING

Den unikke Sensodyne Rapid Relief-formel er udviklet til hurtig lindring med et optimeret polymersystem, der hjælper det aktive stof (stannofluorid) med at virke hurtigt.

Dette polymersystem skaber et geleagtigt stillads, der hjælper med at holde stannofluoriden på plads og forhindrer den i at blive skyllet væk i munden. Dermed opnår man en hurtig blokering af de eksponerede dentintubuli.

Effekten er, at Sensosyne Rapid Relief-tandpastaen giver hurtig lindring og langvarig beskyttelse ved tandbørstning to gange om dagen. Og din mund føles samtidig ren og frisk.

Hurtig LINDRING og langvarig beskyttelse*

Hurting lindring og langvarig beskyttelse

* Ved tandbørstning 2 gange daglig

Tag Sensodyne's Online Tand-tjek

Tag Sensodynes online tandtjek

Er varm, kold og sukkerholdig mad nogle gange skyld i pludselige, isnende smerter? Du kan have følsomme tænder. Tag Sensodynes online tandtjek for at få mere at vide om følsomme tænder og de produkter, der kan hjælpe dig.

Tag Sensodynes online tandtjek

Isningernes mange ansigter

Isningernes mange ansigter

Et projekt, der hjælper mennesker med at leve et liv uden isninger

 

Få mere at vide