Hvem er vi

Vi er det bedst sælgende tandpasta brand mod isninger i tænderne i mange lande rundt om i hele verden og bruges derfor af millioner af mennesker. Hvorfor? Svaret er ganske simpelt, fordi vores udvalg af Sensodyne tandpastaer lindrer isninger i tænderne og giver en langvarig beskyttelse ved tandbørstning to gange dagligt.

Vores vision

Vi bestræber os på at skabe en fremtid uden isninger i tænderne

"Vi bestræber os på at skabe en fremtid uden isninger i tænderne"

Vores historie

1980

1980

Sensodyne Original, den første tandpasta, der indeholder kaliumnitrat (som hjælper med at dulme nerverne inde i tænder), lanceres. Den er klinisk bevist til at lindre isninger, når den anvendes to gange om dagen.

2010

2017

Sensodyne Repair and Protect, som indeholder 5 % NovaMin og fluor, lanceres. Den hjælper med at reparere de følsomme områder på tænderne hvor isninger opstår**.

 

** Danner et reparerende lag på de følsomme områder af tænderne og giver langvarig beskyttelse mod isninger i tænderne ved brug to gange daglig.

2010

2019

Sensodyne Rapid Relief lanceres. Den lindrer isninger på kun 60 sekunder.

Vores viden

Som førende producent af tandpasta mod isninger i tænderne samarbejder vi tæt med universiteter og laboratorier. Det giver os mulighed for at udvikle vores viden og forståelse af isninger i tænderne og deres indvirkning på folks liv. Ved at sætte videnskaben i fokus af alt, hvad vi gør, vil vi fortsætte med at anvende de nyeste videnskabelige teknologier og hjælpe flere mennesker med at lindre isninger

Our Science

Teknologi til at lindre isninger

Vores forskere har identificeret og formuleret en række specifikke teknologier til brug i Sensodynes tandpastaer, som indeholder f.eks. Kaliumnitrat og NovaMin, der hjælper med at lindre isninger i tænderne. Disse teknologier fungerer enten ved at dulme tandnerverne ved isninger i tænderne eller ved at bevare og beskytte den eksponerede dentin.

Lær mere om isninger