Din personlige Sensodyne-profil er klar

I vores online tandtjek nævnte du, at du ikke er blevet diagnosticeret til at have følsomme tænder, og det ser ikke ud til at du lider nogen form for ubehag ud fra dine svar på nogle af de typiske udløsende faktorer for følsomme tænder.

I vores online tandtjek nævnte du, at du ikke er blevet diagnosticeret med følsomme tænder. Det ser dog ud til, at du oplever nogle af de typiske symptomer forbundet med tandfølsomhed.

Vi anbefaler, at besøger din tandlæge og tager din Sensodyne-profil med dig for at hjælpe med at beskrive, hvad du føler.

Når din tandlæge har diagnosticeret tandfølsomhed, er vores mål at hjælpe dig med bedre at pleje dine følsomme tænder og lindre isninger i tænderne ved hjælp af din Sensodyne-profil.

I vores online tandtjek nævnte du, at du tidligere er blevet diagnosticeret med følsomme tænder, men at du i øjeblikket ikke oplever ubehag eller isninger i tænderne

I vores online tandtjek nævnte du, at du tidligere er blevet diagnosticeret med følsomme tænder af en tandlæge. Ud fra dine svar ser det ud til, at nogle af de typiske symptomer på tandfølsomhed påvirker din livskvalitet. Med udgangspunkt i din Sensodyne Profil ønsker vi at hjælpe dig med at forbedre din pleje af dine følsomme tænder og dermed lindre isninger i tænderne.

Spørg en tandlæge

Husk på, at der er mange andre årsager til tandsmerter end følsomme tænder. Hvis du på noget tidspunkt føler ubehag eller smerter i tænderne, anbefaler vi, at du spørger din tandlæge til råds, så snart du kan.