Pleje af følsomme tænder

Pleje af følsomme tænder

Pleje af følsomme tænder

Pleje ‘uden for badeværelset

Tandbørstning to gange dagligt med en special tandpasta til følsomme tænder, som dem i Sensodynes produktsortiment, er en af de mest effektive måder at pleje følsomme tænder på og samtidig hjælpe til at holde dine tænder og tandkød sundt. Men der er andre måder, du kan hjælpe med at pleje følsomme tænder på.

  • Spring ikke tandlægebesøget over Lav en aftale hos din tandlæge, hvis du ikke har været der de sidste 12 måneder..
  • Undgå at skære tænder Hvis du ved, at du skærer tænder, eller hvis du føler ubehag i dine tænder, når du vågner om morgenen, anbefaler vi, at du spørger din tandlæge om dette, så snart du kan.

Nyd din foretrukne mad og drikke

Med tiden kan syreholdige føde- og drikkevarer forårsage emaljeerosion og tandslid. Syreholdige føde- og drikkevarer omfatter frugt og frugtsaft, kulsyreholdige drikkevarer, sort kaffe eller te, vin og fødevarer, der indeholder eddike, som f.eks. ketchup eller salatdressing. Hvis der er risiko for at udvikle syreskader, så tal med din tandlæge for at få råd om, hvordan man f.eks. bedst fortærer syrligesyrlige mad- og drikkevarer. Du kan også prøve en tandpasta specielt udviklet til at hjælpe med at beskytte tænderne mod syreerosion såsom Sensodyne ProEmalj.

OM ISNINGER