Pleje af følsomme tænder

Pleje af følsomme tænder

Pleje af følsomme tænder

Daglig pleje af
følsomme tænder

Hvis du ønsker at vide, hvordan du bedst kan pleje dine følsomme tænder, er det vigtigste at indarbejde gode vaner i din daglige mundhygiejne.

Følg disse tips for at hjælpe med bedst at pleje dine følsomme tænder.

  • Børst og brug tandtråd regelmæssigt God mundhygiejne kan forhindre tilstande, der kan føre til følsomme tænder såsom vigende tandkød.
Daglig mundhygiejne for følsomme tænder
 
  • Børst ikke for hårdt eller for ofte For kraftig tandbørstning eller oftere end din tandlæge anbefaler kan bidrage til vigende tandkød og slid af din emalje. Med tiden kan vigende tandkød og emaljetab føre til eksponeret dentin og følsomme tænder.
  • Brug en blødere tandbørste En blødere tandbørste kan bidrage til at mindske virkningerne af for kraftig tandbørstning og hjælpe med at beskytte din emalje.
  • Brug tandpasta beregnet til følsomme tænder Tandpasta til følsomme tænder, som f.eks. dem i Sensodynes produktsortiment, kan give daglig lindring af isninger i tænderne, når de anvendes to gange dagligt.

Tal med din tandlæge om den bedste mundpleje for dig, og den bedste tandbørstningsteknik, bl.a. hvor ofte og hvor længe du bør børste.

Sensodyne's Online Tand-tjek

Sensodynes  online tandtjek

Tror du, at du har nogle af symptomerne på isninger i tænderne? Vores online tandtjek er et nyttigt værktøj til at lære mere. Det tager kun et par minutter, og du kan tage den med det samme.

Tag et online tandtjek

OM ISNINGER