Behandling af Isninger

Behandling af Isninger

Din tandlæges rolle

Kun en tandlæge kan bekræfte, om du lider af dentinhypersensitivitet. Hvis du oplever tandproblemer, bør du altid spørge din tandlæge til råds. De kan rådgive dig om den bedste mundhygiejnerutine for dig samt den bedste tandbørstningsteknik, bl.a. hvor ofte og hvornår. Hvis du føler, at der er risiko for syreskader, bør du tale med din tandlæge, om hvordan man f.eks. bedst spiser de mange sure fødevarer og drikkevarer, der findes i den daglige kost. Du kan også prøve en tandpasta, der er specielt udviklet til at hjælpe med at beskytte tænderne mod syreerosion såsom ProEmalj.

Hvorfor anbefaler eksperterne Sensodyne?

Ved børstning to gange dagligt, giver Sensodyne veldokumenteret lindring af isninger i tænderne.

Videnskaben har altid været i centrum for Sensodyne, det er derfor, at vores tandpastaer er så effektive. Gennem årene har vores forskere formuleret forskellige teknologier i nye tandpastaer specielt designet til at lindre tandfølsomhed.

Hvornår bør du se din tandlæge?

Husk på, at der er mange andre årsager til tandsmerter end tandfølsomhed. Hvis du føler ubehag eller decideret smerter i tænderne, anbefaler vi, at du besøger din tandlæge for at bede om råd, så snart du kan. Vi anbefaler, at du besøger din tandlæge hvert år for regelmæssig kontrol af dine tænder.

Sensodyne's Online Tand-tjek

Sensodynes  online tandtjek

Tror du, at du har nogle af symptomerne på isninger i tænderne? Vores online tandtjek er et nyttigt værktøj til at lære mere. Det tager kun et par minutter, og du kan tage den med det samme.

Tag et online tandtjek

OM ISNINGER